HTML

Üdvözlünk Blogunkon

Ezen a blogon keresztül beléphetsz Mo világába, ahol idővel mindent megtalálsz, ami egy gyerekszoba lakberendezéséhez kell. Velünk Meleg Otthont teremthetsz családodnak és gyermekednek, a segítségünkkel MeseOrszágot építhetsz.

Kedvelj minket

 

 

Eseménynaptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Címkék

Kategóriák

Gyerekszoba 1. rész

2014.02.25. 16:55 :: Mo Factory Gyermeklakberendezés

 
A napokban a gyerekszobákról fogok írni Nektek több részletben. Nekünk 3 hat év alatti gyermekünk van, de már most kezdjük érezni, hogy az újszülött és kisbabaszoba egészen más, mint a nagygyerekszoba, így rögtön 2 kategóriára oszthatjuk a gyerekszobákat.
A mai napon a kisbabaszobákról és annak berendezéseiről lesz szó.
Amikor egy gyermektelen nő megtudja, hogy kisbabát vár és édesanya lesz belőle, az egy egészen különleges érzés. Egyedülálló és megismételhetetlen, mert az első. Ismeretlen és felelősségteljes érzés. Valamit tenni kell. Az egész terhesség arról szól, hogy valami olyasmire próbál felkészülni a leendő család, amiben nulla tapasztalata van. Mondják, hogy mi lesz, de akkor sem tudjuk még elképzelni sem. Azt tudjuk, hogy körülbelül ekkor és ekkor fog születni egy újabb ember, a mi kisbabánk lesz és elképzeljük, hogy mire is lesz majd szükségünk, hogy ellássuk majd a kicsit. A nőkben ilyenkor előtör a fészekrakó hajlam. Elsődleges szempont nekik ösztönösen, hogy a babát biztonságos helyre vihessék. Mivel az asszonyokban kódolt készség az otthonos fészek kialakítása és a babavárás is erre ösztökéli őket, egyértelmű, hogy ebből gyerekszoba (gyereksarok) lesz.
Mivel a gyerekszobát általában még az első baba megszületése előtt, a terhességi szakaszban megcsináljuk, amikor még nincs saját tapasztalatunk, leírom, hogy 3 baba után számomra egy gusztusos babaszoba miből áll:
Egy szép tágas, világos, egészséges levegőjű szobából (semmi cigifüst, hangos beszűrődő zajok egy focimeccsről a szomszéd szobából, penész vagy morzsák :-))
Magamból kiindulva ( 35 m2-en kezdtük) legrosszabb esetben ez úgy is megfelel, ha a lakásunk, vagy házunk bármely szegletét elkülönítjük.
Egy csodálatos ruhásszekrényből külön fakkokkal a icipici zokniknak, bodyknak, harisnyáknak, rugdalózóknak, hálózsákoknak. Külön akasztós rész a "kimenő" ruháknak.
 
ruhasszekreny.jpg
Ez akkor a legszebb, ha magunk mondhatjuk meg milyen beosztást és kiegészítőket kérünk a szekrénybe.
ruhas4.jpg
Részemről fiókpárti vagyok
ruhasszekreny3.jpg
A fehér éppúgy gyönyörű fiúknak és lányoknak is.
ruhasszekreyn2.jpg
Belső fiókokkal és alatta takarítható változatban is szuper.
alomruhasszekreyn.jpg
És ha valaki álmodhat nagyot
A következő bejegyzésben a pelenkázó komódokról lesz szó, tartsatok velünk!
Addig is jó tervezgetést és ne felejtsétek el, hogy ez életetek legszebb időszaka minden nehézséget leszámítva. Ha éppen szobát csináltok, szépítgettek, kérlek keressetek meg bátran, segítünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mofactory.blog.hu/api/trackback/id/tr175832526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása