HTML

Üdvözlünk Blogunkon

Ezen a blogon keresztül beléphetsz Mo világába, ahol idővel mindent megtalálsz, ami egy gyerekszoba lakberendezéséhez kell. Velünk Meleg Otthont teremthetsz családodnak és gyermekednek, a segítségünkkel MeseOrszágot építhetsz.

Kedvelj minket

 

 

Eseménynaptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Címkék

Kategóriák

Gyerekszoba 2. rész

2014.03.04. 10:26 :: Mo Factory Gyermeklakberendezés

.....és a jó babaszoba áll még:
 
Egy pelenkázókomódból, a legszebb és legpuhább pelenkázószivaccsal, amit valaha láttunk. A fenti részben mindennek külön hellyel. A pelenkáknak, popsitörlőnek, krémeknek, hintőpornak, vattáknak, fülpiszkálónak, vitaminoknak. Ezt mind külön tartódobozkával, icipici fonott kosárkákkal, textildobozokkal, vagy festett kaspókkal, dobozokkal képzelem el. Alul elég egy szemetes a koszos pelenkáknak és egy szennyes kosár. Praktikus még egy akasztó vagy tároló nylonzacskóknak, mert a picibabák, akármennyire is nincs szó erről korábban, igenis tudnak olyat produkálni, hogy a ruhákat nem lehet bedobni a sima szennyesbe a többi ruha közé, hanem kapásból zacskóba kell rakni és majd azonnal öblíteni, de csak ha kész a baba, mert őt ugye nem lehet felügyelet nélkül a pelenkázón hagyni. A boltokban kapható gyerekszoba berendezések ritkán felelnek meg ezeknek a követelménynek. Részemről nem azt mondom, hogy nem lehet másképpen megoldani ezeket a helyzeteket, hiszen a kisbabás anyukáknál nincsen kreatívabb ember, de ha családban élünk és esetleg még több babát is szeretnénk, számíthatunk rá, hogy sokkal kevesebbet alhatunk, főleg mélyen, mint facér életünkben és fontos az otthonteremtő ember feltétlen nyugalma a család minden tagja számára! Na most, ha ez megsegíthető egyedi bútorok és kiegészítők használatával, akkor azt mondom, bolond lennék nem kihasználni. Mivel egy frissen szült édesanya sok esetben alig tud mozogni, fájhat a dereka, alig alszik és a napjai legnagyobb részét a szoptatás és pelenkázás tölti ki és a szoptatás maga is sok esetben a pelenkázón indul és fejeződik be, fontos, hogy minden kényelmi szempontnak megfeleljen. És ha mindemellett még szép is, akkor legalább olyan szeretett pontja lehet egy nő számára a lakásban, mint maga a konyha.
pelenkázó.jpg
Az ember azt gondolná, kényelmetlen oldalt fekvő babát pelenkázni, pedig így a fiúgyermekek sem tudnak szembepisilni!
osszecsukhato2.jpgfeketeosszecsukhato.jpg
Felcsukható pelenkázó doboz, ha kevés a hely
pelenkazoutanatalalo.jpg
Ez az álompelenkázó később konyhai tálalóként használható, hogy éljek a hasonlatommal.
Azért is tartom jobbnak, ha a tárolók fent vannak, mert nem kell hajolni, keresgélni a fiókokban és a már felfedező babáink nem kezdenek az apróságok között guberálni.
Folytatom a következő alkalommal....maradjatok velünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mofactory.blog.hu/api/trackback/id/tr495832869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása