HTML

Üdvözlünk Blogunkon

Ezen a blogon keresztül beléphetsz Mo világába, ahol idővel mindent megtalálsz, ami egy gyerekszoba lakberendezéséhez kell. Velünk Meleg Otthont teremthetsz családodnak és gyermekednek, a segítségünkkel MeseOrszágot építhetsz.

Kedvelj minket

 

 

Eseménynaptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Címkék

Kategóriák

Bemutatkozás

2014.03.04. 16:25 :: Mo Factory Gyermeklakberendezés

Borbála, Krisztina és Orsi, 3 kézművességben jártas édesanyaként szeretnénk Nektek idén alakult új vállalkozásunkat bemutatni, melynek keretén belül teljesen új arculatot hozunk a gyermek-lakberendezési piacra. Összesen 8 gyermeket nevelünk. Rajtuk is látjuk, mennyire fontos nekik, hogy saját szobájuk legyen, hogy legyen egy hely ahol egyedül lehetnek, ahol nincs állandó szülői számonkérés, ahová visszavonulhatnak egy-egy mozgalmas nap után játszani, aludni. Fontos, hogy megtanulják, rendet kell tartaniuk, ahhoz, hogy a szoba továbbra is kellemes tartózkodási hely legyen számukra. Könnyebb mindez, ha a szoba szép, hangulatos, kellemes és harmónikus. Ilyen közegben megtanulnak

önfeledten játszani, könnyedén megoldani és feldolgozni kis gondjaikat, és felelősséget vállalni, rendszert tanulni. Ettől szebb lesz a gyerekkoruk és ez nekünk igazi KINCS.

Hiszünk abban, hogy szükség van magyar termékekre és kistételben készült egyéni árura a mai baba-mama piacon. Bútoraink, játékaink és kiegészítőink java részben saját tervezésüek és kézzel készítettek, jó minőségben teljesen egyedi mintákkal és formákkal.

Egyikőnk férjével együtt bútorokat készít és tervez, egy másik édesanya

gyönyörűen megvarr mindent, ami egy gyerekszobába kell, harmadikunk pedig fest. Igazi missziónk, hogy komplett gyerekszobákat alkossunk, a festett bútoroktól kezdve, a stafirungon át a játékokig és kiegészítőkig.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mofactory.blog.hu/api/trackback/id/tr175837625
süti beállítások módosítása