HTML

Üdvözlünk Blogunkon

Ezen a blogon keresztül beléphetsz Mo világába, ahol idővel mindent megtalálsz, ami egy gyerekszoba lakberendezéséhez kell. Velünk Meleg Otthont teremthetsz családodnak és gyermekednek, a segítségünkkel MeseOrszágot építhetsz.

Kedvelj minket

 

 

Eseménynaptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Címkék

Kategóriák

Első nap az iskolában

2014.02.22. 10:30 :: Mo Factory Gyermeklakberendezés

Sziasztok kedves Olvasóink!

 

Ez az első napunk az iskolában, hiszen kezdő bloggerek vagyunk. Felvettük a szép köpenyruhát és frissen bekötött makulátlan könyveinkkel ölünkben félénken de izgatottan belépdelünk az osztályterembe társaink közé, akikkel együtt töltjük a következő néhány évet (reméljük nem csak 8-at). Szeretnénk színesíteni a közösséget tudásunkkal, kíváncsiságunkkal, tettvágyunkkal, életerőnkkel és vidámságunkkal, miközben együtt tanulunk Veletek életről, anyaságról, szülőségről, együttélésről. És arról, hogy milyen szerepet tölt be egy család életében az esztétika. A nők képessége a harmónia megteremtésére természetes dolog. Mondhatni teremtetett képesség. Ehhez egy nagyszerű eszköz a lakberendezés.

Blogunk is erről fog szólni. Elsősorban a gyerekszoba berendezéséről, mert mi az életünket bizony a gyermeklakberendezésre tettük fel. Mindig is alkotó emberek voltunk, de egy ideje feleségek és édesanyák is vagyunk, így évek óta otthonról tanulmányozzuk tevékenységünk családra gyakorolt hatását. Megállapíthatjuk, hogy ez az "Úri hóbort" sok szempontból megváltoztatta az életünket.

Cikkeket fogunk írni Nektek tapasztalatainkról, tanulmányainkról és bemutatjuk munkásságunkat, valamint segítséget nyújtunk akár a már kész termékeinkkel, akár rendelésre készített gyerekszobáinkkal, hogy Nektek is megváltozhasson az életetek.

DSC02060.JPG

További szép napot kívánok Nektek!

Bori

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mofactory.blog.hu/api/trackback/id/tr915826536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása